Drept la Replica a Societatii de Construcții Napoca SA referitor la lucrarile de la PISTA Aeroportulul Cluj

November 24, 2017
789 Views

Redam dreptul la replica a ”Societati de Construcții Napoca SA referitor la lucrarile de la PISTA Aeroportului Cluj

”Societatea de Construcții Napoca SA, în calitate de constructor al lucrărilor de extindere și modernizare a infrastructurii Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj, respinge categoric acuzațiile formulate public la adresa noastră de Consiliul Județean Cluj, considerându-le lipsite de suport real, denigratoare și contraproductive.

Subliniem că execuția pistei de decolare-aterizare de 2100 m, precum și a platformelor de garare s-au realizat în condiții tehnice de înaltă calitate, la cele mai exigente standarde în materie, fapt confirmat de certificarea acordată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română, dar și de companiile aeriene care operează pe aeroport. Dinamica puternic ascendentă a traficului de călători, efectele pozitive asupra evoluției economice a județului demonstrează rentabilitatea și eficiența acestei investiții publice de mare anvergură.

Având în portofoliu execuția unor lucrări de referință în domeniul infrastructurii aeroportuare care ne-au consacrat drept unul din liderii naționali de profil, Societatea de Construcții Napoca SA a realizat recent și căile de rulare ale Aeroportului Militar din Fetești, poartă de aterizare a avioanelor F16 din România, un succes care probează suplimentar expertiza și performanța noastră în realizarea unor astfel de lucrări.

Asemenea investiții de mare calibru au contribuit la construirea unui renume pe piața constructorilor, precum și a unui prestigiu în mediul de afaceri, valori pe care le prețuim și le protejăm, prin abordarea onestă și profesionistă a proiectelor în care ne implicăm.

În calitate de companie listată pe piața de capital, în condiții de transparență antreprenorială corectă, dorim să îi asigurăm pe investitorii și acționarii noștri de soliditatea performanțelor noastre, de eforturile permanente pentru atingerea unor bilanțuri profitabile și sigure.

Vom trata cu seriozitate și responsabilitate obiecțiile formulate prin demersul public al administrației județene, pe care le vom demonta în fața celor în drept, atașați fiind de autenticitatea poziției noastre, de valoarea lucrărilor executate, dar și de încrederea într-un climat propice evoluției reale a Clujului la care suntem chemați să contribuim toți, indiferent de poziția deținută”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: