Daniel Buda ii cere DEMISIA lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor!

November 14, 2017
455 Views

 Europarlamentarul Daniel Buda  ii cere demisia lui Dragnea

Recentele precizări ale OLAF în cazul domnului Liviu Dragnea trebuie să determine de îndată demisia acestuia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor!

Demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor nu mai reprezintă o opţiune ci o necesitate pentru a salva credibilitatea României pe plan extern. Împrejurarea că reacţia directorului OLAF, Nicholas Ilett, dar şi reacţia Comisiei Europene referitoare la acest subiect, pun România în dificultate, periclitând posibilitatea acesteia de a negocia pe diverse paliere la nivelul instituţiilor europene, cu consecinţe incomensurabile asupra vieţii tuturor românilor.

Respectând principiul prezumţiei de nevinovăţie, nu putem să nu observăm că în acest moment nu mai vorbim de Liviu Dragnea sau de PSD ci vorbim de România şi de credibilitatea instituţiei Parlamentului României de a legifera în toate domeniile vieţii politice, economice şi sociale. Ţara noastră oricum se află la coada Europei în privinţa absorbţiei fondurilor europene iar recentul scandal cu siguranţă va genera rezerve serioase pentru alocarea de fonduri europene către România în exerciţiul financiar viitor.

Rămânerea în funcţie a lui Liviu Dragnea cu siguranţă va impune continuarea MCV-ului, ceea ce înseamnă că România îşi poate lua ADIO de la intrarea în spaţiul Schengen. Iar românii nu merită acest lucru!

                                                             Preşedinte al PNL Cluj,

                                                       Europarlamentar Daniel Buda

Leave A Comment

%d bloggers like this: