Mall construit la Cluj-Napoca pe o suprafaţă de 38.000 de metri pătraţi. Când va fi inaugurată construcţia

November 12, 2017
1,876 Views

Omul de afaceri Ştefan Gadola va construi la Cluj-Napoca un mall cu o suprafaţă de 38.000 de metri pătraţi. Investiţia a fost estimată între 80 şi 100 de milioane de euro.
Clujul va avea în următorii trei ani încă un mall, al patrulea din oraş. Oxygene Mall, va fi compus din două corpuri de cladire, unul cu parter şi mezanin, altul cu parter, mezanin şi etaj retras, totul pe o suprafaţă de 38.000 de metri pătraţi şi va fi ridicat în Piaţa Abator din Cluj. Parcarea va fi comună si va avea trei niveluri. Mall-ul va avea acoperiş verde care se vrea a fi un mini parc.
La ”pachet” cu Oxygene Residence
Proiectul extins mai prevede şi construcţia a încă trei clădiri cu destinaţia de birouri şi apartamente, dintre care două cu regim ridicat de înălţime cu parter, mezanin, 16 etaje plus un etaj retras, respectiv parter, mezanin, 17 etaje şi un etaj retras. Al treilea corp de clădire va fi mult mai scund cu parter, mezanin şi un singur etaj. Toate cele trei imobile vor fi grupate în cadrul unui subproiect numit Oxygene Residence şi vor avea parcarea situată pe două niveluri subterane.
Deşi autorizaţia de construire a fost eliberată încă de la mijlocul anului trecut, iar lucrările ar fi trebuit să înceapă la data de data de 8 februarie, şantierul a fost amenajat abia în ultimele zile. Conform autorizaţiei, lucrările ar trebui să fie finalizate până pe 7 februarie 2020.

Leave A Comment

%d bloggers like this: