Ziua mondială a calității

November 9, 2017
371 Views

În fiecare an, în cea de-a doua zi de joi a lunii noiembrie, respectiv 9 noiembrie 2017, este marcată Ziua mondială a calității.

Conferința cu titlul ‘Standardele de calitate în agricultura românească, față de standardele internaționale din domeniul agriculturii’, eveniment organizat de INAQ Consulting în parteneriat cu Federația Națională a Producătorilor din Agricultură, Industria Alimentară și Servicii Conexe din România PRO AGRO.

Evenimentul a fost lansat la inițiativa Organizației Națiunilor Unite, în 1990, cu scopul de a promova conștientizarea calității la nivel mondial și de a încuraja creșterea durabilă și prosperitatea economică a tuturor organizațiilor, indiferent de mărimea acestora sau de domeniul lor de activitate.

Atât Institutul de Certificare a Calității (Chartered Quality Institute) din Marea Britanie care este responsabil de organizarea unor acțiuni specifice, cât și organizațiile internaționale și europene, care au în centrul activităților lor grija pentru calitatea produselor și serviciilor marchează acest eveniment prin diverse acțiuni pro-calitate.

În 2017, tema acestei zile este ”Celebrating Everyday Leadership”, prin care se arată că astăzi nu se mai poate discuta de afaceri profitabile și de succes, de companii solide și cu o reputație puternică fără o coordonată esențială și anume leadership-ul.

Leave A Comment

%d bloggers like this: