Daniel Buda -Guvernul PSD-ALDE, ucigaşul mediului economic şi fiscal din România! Domnilor Dragnea, Tudose şi Mişa, veţi rămâne în istorie ca cei mai nocivi şi detestaţi lideri politici!

November 8, 2017
575 Views

Europarlamentarul clujean Daniel Buda care este si presedintele PNL Cluj , trage din nou un semnal de ALARMA afirmand  : Guvernul PSD-ALDE, ucigaşul mediului economic şi fiscal din România 

Guvernarea PSD-ALDE se dovedeşte a fi nu doar o guvernare incompetentă, mincinoasă şi lipsită de orice urmă de profesionalism ci şi o Guvernare care luptă zilnic împotriva intereselor tuturor cetăţenilor români. Codul Fiscal pe care domnii Liviu Dragnea, Mihai Tudose şi Ionuţ Mişa intenţionează să îl adopte astăzi prin Ordonanţă de Urgenţă a fost contestat în ultimele 2 săptămâni nu doar de către PNL şi preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, de patronatele, sindicatele şi mediul economic privat ci şi de către Comisia Europeană.

Din păcate, Guvernul neputinţei şi a incompetenţei a rămas mut, surd şi orb chiar şi la urletul de disperare a primarilor din ţară, inclusiv a primarilor PSD, care vor fi puşi în situaţia de a renunţa la investiţiile publice la care s-au angajat sau, mai grav, la proiectele derulate pe fonduri europene, din cauza lipsei banilor.

Sub Guvernarea PSD-ALDE, România riscă să rămână mai departe o țară de lumea a treia, subdezvoltată, ameninţată de o criză politică şi economică fără precendent. Domnule Liviu Dragnea, sunteţi singurul care mai puteţi opri derapajul în care v-aţi angajat propriul Guvern! Nu rataţi ocazia să vă îndreptaţi greşeala. Altfel, strada vă va obliga să o faceţi!

                                       

      Preşedinte PNL Cluj, 

Europarlamentar Daniel Buda

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: