Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în intervalul 6-19 noiembrie

November 7, 2017
596 Views

Prognoza meteo pentru intervalul 6-19 noiembrie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Astfel, meteorologii oferă minimile, maximele și fenomenele meteo din toare regiunile țării, în intervalul 6-19 noiembrie 2017.

TRANSILVANIA
Temperatura aerului nu va avea variații importante în primele 3 zile din interval, apoi va fi în scădere ușoară și treptată. În medie, maximele vor fi cuprinse între 10 și 13 grade Celsius, pe parcursul primei săptămâni, și între 7 și 10 grade Celsius, în ce-a de-a doua.

Temperaturile minime vor avea o creștere în prima săptămână, când, ca medie regională, se vor încadra între 1 și 4 grade Celsius și o scădere în restul timpului, de la 3 grade Celsius la început, până la – 2 grade Celsius, la sfârșitul intervalului.

Toate valorile termice, atât cele maxime, cât și cele minime, ce urmează a se în registra, vor fi, în general, mai ridicate decât în mod obișnuit în această perioadă.

De la mijlocul primei săptămâni, vor fi ploi, aproape în fiecare zi, iar probabilitatea de semnalare a acestora va fi mai mare în perioada 8 – 16 noiembrie, când temporar vor fi moderate și chiar mai însemnate cantitativ.

LA MUNTE
Vremea va fi în răcire treptată. Temperaturile maxime vor scădea de la valori în jurul a 5 grade până spre 2-3
grade Celsius, iar cele minime vor fi în general negative și vor coborî spre -3 … -2 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații va ridicată în intervalul 8 – 16 noiembrie.

Leave A Comment

%d bloggers like this: