Premiul de Excelenta in Digitalizare castigat de Primaria Municipiului Cluj-Napoca!

November 7, 2017
729 Views

In cadrul Galei Asociatiilor Municipiilor din Romania desfasurata la Ateneul Roman , Primaria Cluj-Napoca a castigat premiul de Excelenta in Digitalizare.
Acest premiu reflecta reusitele orasului nostru in materie de digitalizare si inovare. In prezent sunt functionale in Cluj-Napoca 47 de proceduri digitale si aplicatii ale tehnologiei in domeniul administratiei publice. Cele mai recente proceduri – si primele in Romania – vizeaza emiterea in format online si electronic a unor documentatii de urbanism ( certificate de urbanism, prelungirea autorizatiilor de constructii si alte avize) si procesul de bugetare participativa online.
De asemenea, Clujul este recunoascut ca un puternic centru national si european de inovare, Conferinta Open Innovation 2.0. a Comisiei Europene fiind organizata la Cluj – Napoca in iunie 2017, pentru prima data in Europa Centrala si de Est.

Prezent la eveniment , primarul Emil Boc  a spus “Multumesc clujenilor si colegilor din Primaria Cluj-Napoca pentru aceasta frumoasa reusita profesionala!”

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: