Peste 5000 de clujeni au protestat pentru Justiție, împotriva Guvernului PSD-ALDE

November 6, 2017
498 Views

Peste 5.000 de clujeni au mărșăluit ieri seara în centrul municipiului Cluj-Napoca, într-o încercare de atragere a atenției Guvernului PSD-ALDE asupra faptului că vocea străzii e cu ochii pe demersul de modificare a legilor Justiției.

S-a scandat ”Dragnea, nu uita, așteptăm și cartea ta”, ”Să vă fie frică, țara seridică”, ”DNA să vină să vă ia”, ”Înger, îngerașul meu, scapă-mă de PSD”, ”Dragnea nu uita, vocea străzii nu te vrea”, ”Afară cu PSD din țară”.

Marșul s-a desfășurat pe traseul Piața Unirii – cartier Mărăști și retur.

Participanților le-au fost distribuite materiale informative cu privire la drepturile lor constituționale, cu privire la formele de corupție și cu privire la greșelile făcute de guvernarea PSD-ALDE în ultimele luni.

Guvernul e acuzat de criza din învățământul preuniversitar, a manualelor, de explozia deficitului bugetar, de neconstruirea autostrăzilor, de neascultarea opiniei magistraților, de angajarea rudelor și amantelor liderilor PSD, de modificarea legii pădurilor astfel încât să fie reduse pedepsele mafiei lemnului, de criza vaccinurilor, angajarea lui Darius Vâlcov la Guvern, pentru OUG 9 și 13, pentru scandalul Pilonului II de pensii.

Leave A Comment

%d bloggers like this: