Daniel Buda -Îi solicit public ministrului Transporturilor, domnului Felix Stroe, rezolvarea problemelor din comuna Tureni

November 1, 2017
780 Views

Europarlamentarul Daniel Buda , care este si Presedintele PNL Cluj , public  solicita  ministrului Transporturilor Felix Stroe, să intervină de îndată în vederea rezolvării problemelor din comuna Tureni generate de separatoarele de beton de pe DN 1!

“Situaţia rutieră inacceptabilă din comuna Tureni a devenit deja de notorietate naţională. În luna august a acestui an, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis să amplaseze separatoare din beton pe toată lungimea drumului care străbate comuna, în vederea reducerii accidentelor rutiere. Apreciez faptul că această iniţiativă într-adevăr a preîntâmpinat producerea de accidente rutiere însă peste 3000 de locuitori din Tureni sunt puşi acum în situaţia absurdă de a ocoli zilnic peste 10 km astfel încât să poată ajunge la casele lor sau la terenurile agricole.

Deşi administraţia locală din comună a depus din luna august şi până în prezent nenumărate solicitări la CNAIR în vederea înfiinţării unei breşe sau treceri care să faciliteze accesul cetăţenilor către case şi terenuri agricole, solicitările au rămas fără niciun ecou.

Le solicit public atât ministrului Transporturilor, domnului Felix Stroe cât şi directorului general al CNAIR, domnului Ioniţă Ştefan, să identifice de urgenţă o soluţie de compromis în legătură cu problema rutieră din comuna Tureni astfel încât, pe de-o parte să fie asigurată în continuare protecţia vieţilor conducătorilor auto şi, pe de altă parte, cetăţenii din comună să nu mai fie afectaţi şi să poată beneficia de zone de acces către proprietăţile lor.

                                                          

        Preşedinte PNL Cluj,

Europarlamentar Daniel Buda

Leave A Comment

%d bloggers like this: