Cluj-Napoca găzduieşte, între 3 şi 5 noiembrie 2017, Campionatul Mondial de Karate Fudokan 2017

October 31, 2017
992 Views

Federația Internațională de Karate Tradițional Fudokan, alături de Asociația Județeană de Karate Tradițional Cluj, ACS Fortuna CLUJ, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, al Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Consiliului Judetean Cluj, pun la cale un eveniment care va depăși granițele unei simplu concurs de talie internațională.

Sunt pregătite o serie de surprize în programul celor trei zile de campionat. Pe lângă luptele oficiale, Sala Polivalentă va găzdui demonstrații serioase de karate, spargeri și momente deosebite, inclusiv un mix între karate și balet.
Vor fi amenajate 12 suprafeţe de concurs (tatami) pe care sportivii vor urca în drumul lor spre finală. Se anunță un regal sportiv cu peste 450 de lupte înscrise în concurs. Pentru câştigarea unei medalii, fiecare luptător sau luptătoare va trebui să câștige 32 de confruntări în care „singurul adversar cu adevărat puternic eşti tu însuţi”.
Unul din scopurile Campionatului Mondial de Karate Fudokan Cluj-Napoca 2017 este acela de a colecta fonduri pentru sprijinirea fundației AKSZA Ház/Casa AKSZA/Aksza House/Aksza Haus, care găzduiește astăzi nu mai puțin de 14 copii abandonați (cazare permanentă, hrană, vestimentație și facilități de educare).
Această acțiune profund caritabilă este inițiată și susținută de compania hotelieră Hampton by Hilton.

Bilete la Campionatul Mondial de Karate Fudokan Cluj 2017 sunt disponibile online pe platforma www.ghidlocal.com. Un bilet pentru o zi de concurs are preţul de 12 lei, iar un abonament pe toată durata competiţiei costă 30 de lei.

Participă la eveniment și susține echipa României!

Detalii și bilete aici.

spot oficial Campionatul Mondial Karate Fudokan Cluj 2017 from World Karate 2017 Cluj on Vimeo.

Leave A Comment

%d bloggers like this: