Europarlamentarul Daniel Buda:Falimentul politicilor Guvernării PSD-ALDE!Deficit bugetar de 4,1 % constatat de Comisia Europeană

October 25, 2017
509 Views

Europarlamentarul Daniel Buda solictă Guvernului să facă publice măsurile care vor fi luate în vederea reducerii deficitului bugetar de 4,1 %, constatat de Comisia Europeană.

,,Deficitul bugetar de 4,1 % constatat de Comisia Europeană este expresia falimentului politicilor Guvernării PSD-ALDE!”

Incompetența guvernării PSD-ALDE a trecut granițele României fiind constatată, iată, de Comisia Europeană, plasând România pe un rușinos loc de la coadă. Lucrurile sunt extrem de grave, situația actuală riscând să arunce România în postura unei Grecii în care cetățenii au plătit din greu incompetența propriilor guvernanți.

Din păcate, actuala coaliție a amorsat o bombă cu un efect devastator pentru economie și pentru potențialii investitori care erau preocupați de crearea locurilor de muncă. România riscă declanșarea procedurii de infringement pentru deficit bugetar excesiv. Lipsa atragerii fondurilor europene grație aceleiași incompetențe, combinată cu deficitul bugetar constatat de CE, creșterea prețurilor la carburanți și alte utilități îi vor transforma pe români în săracii Europei. Degeaba munții noștri aur poartă dacă vom fi nevoiți să cerșim din poartă-n poartă.

Solicit public Guvernului Dragnea-Tudose să facă de îndată cunoscute opiniei publice măsurile punctuale care vor fi  luate în vederea reducerii acestui deficit. Consider însă că cel mai bun lucru pentru România ar fi demisia întregului Guvern, ca fiind un prim pas spre recredibilizarea țării.”

Leave A Comment

%d bloggers like this: