Transmisiuni LIVE

 
 Transmisiuni Live

 Luni 15 februarie 2016
orele 17.00 Avem nevoie de cultura cu Ioan Meghea
orele 18.00 Invitat special surpriza - defaimarea-merita vazut-
 

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi la Departamentul de Psihopedagogie Specială, UBB

Departamentul de Psihopedagogie Specială, din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, organizează în perioada 3-5 decembrie 2013 manifestarea cu titlul Cartea Albă a Psihopedagogiei Speciale, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.Programul cuprinde următoarele evenimente:

Marţi, 3 decembrie 2013
- între orele 14-16, Expoziție și atelier de modelaj în lut, Prof. Vasile Adamescu - Clădirea PEDAGOGICA, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Str. Sindicatelor nr. 7

Miercuri, 4 decembrie 2013
- de la ora 10 - Sesiune de comunicări ştiinţifice PAŞI prin INCLUZIUNE. Vor lua cuvântul Prof. univ. dr. Ioan Bolovan, prorector responsabil cu administraţia, patrimoniul, şi relaţia cu studenţii, Decanul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei Prof. univ. dr. Călin Felezeu, Directorul Departamentului de Psihopedagogie Specială Conf. univ. dr. Adrian Roșan şi Prof. emerit univ. dr. Vasile Preda. La eveniment vor participa specialişti din domeniul educaţiei speciale şi incluzive, reprezentaţi ai ONG-urilor şi studenţi:
- de la ora 11 va avea loc întâlnire cu autorii volumului În căutare de principii. Epistemologia și metodologia socială aplicată, coordonat de către Prof. univ. dr. Petru Iluț;
- de la ora 16 se va desfăşura Atelier de lucru - Situația Educației Speciale și Incluzive în România. La acest atelier vor participa directorii instituțiilor de învățământ special și incluziv. - Clădirea PEDAGOGICA, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Str. Sindicatelor nr. 7.

Joi, 5 decembrie 2013
- de la ora 12 va avea loc o demonstrație şi activităţi asistate de câini terapeutici de la Asociația Dog Assist;
- de la ora 16 va avea loc o proiecţie specială - Poziția Copilului în regia lui Călin Peter Netzer, film accesibilizat pentru persoane cu deficienţe de vedere de Fundația Cartea Călătoare Focșani, cu sprijinul Fundației Orange. La proiecție poate participa și publicul interesat de o experiență inedită. - Clădirea PEDAGOGICA, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Str. Sindicatelor nr. 7.

În perioada 3-5 decembrie, în holul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei va avea loc o expoziție de postere studențești, standuri informaționale și produse hand-made de la Asociația Arca lui Noe, Trei Frați Pătați și Nuca. Va exista și un stand informațional “Junior Experts PsiSex”, unde persoanele interesate vor putea pune întrebări din domeniul psihobiologiei sexualităţii.

Comments are now closed for this entry

Avem Nevoie de Cultură

8 februarie  2016- Cultura Cinema: Peter O'Toole

Reţeta Zilei

REŢETELE LUI ANELIS-GOZLEME CU SPANACTipărire

Turcia rămâne şi în acest an destinaţia de vacanţă numărul unu. Vă recomand dacă ajungeţi pe aceste meleaguri, celebrele gozleme cu umplutură de spanac pe care le-am servit cu atâta plăcere în concediile noastre petrecute în frumoasa Turcie. Sunt plăcinte specifice bucăţăriei turceşti, cu diverse umpluturi de brânză sărată, carne sau spanac.

Citeşte continuarea aici.

 

 

 

 Gustul produselor de casă de altădată. 

 Un adevărat regal de reţete. 

 LABORATORUL COFETĂRIE-PATISERIE ANELIS vă așteaptă în Cartierul Gheorgheni, str. Diaconul Coresi nr 16, unde puteţi servi plăcinte sălăjene pe lespede cu umpluturi delicioase de brânză, ceapă verde și mărar, brânză dulce și stafide,cartofi și caș. Se pot comanda prăjituri şi torturi de casă la cel mai bun preţ pentru evenimente şi nu numaiFolosim doar frişcă naturală, mascarpone, unt de 82%, fără aditivi şi coloranţi.

 www.cofetariaanelis.ro

 Cofetaria Anelis - Facebook

Tel: 0754.665.318      

Citeşte continuarea aici.

Sa vorbim despre... Revista Avantaje

  8 februarie 2016 Povesti de Viata cu Gabriela Radoiu Les