TETAROM


 

Ne gasiti pe Facebook.

Prognoza ANM pentru perioada 15-28 mai. Cum va fi vremea în România, în următoarele două săptămâni

 
În următoarele două săptămâni, temperaturile maxime pot atinge 23-24 de grade Celsius, în Banat, iar minimele pot coborî până la 0 grade Celsius, la munte. În intervalul 18 – 21 mai, vremea va fi răcoroasă pentru această perioadă din an. Vor exista, de asemenea, perioade când se vor semnala averse însoţite şi de descărcări electrice, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabilă pentru perioada 15 - 28 mai 2017.
...
TRANSILVANIA
În intervalul 15 - 17 mai, mediile temperaturilor maxime vor fi de 19...20 de grade, iar cele ale minimelor nocturne, de 7...8 grade. Pe fondul răcirii vremii, în a doua jumătate a primei săptămâni, media temperaturilor maxime va scădea spre 17 grade, în timp ce temperaturile nocturne vor fi de 3...6 grade, chiar mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă.
Începînd cu data de 21 mai se va reveni la un regim termic apropiat de cel normal, în medie cu temperaturi maxime în jurul a 21 de grade şi minime de 8...9 grade. Probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi cantităţi de apă local mai însemnate va fi mai ridicată în special pe parcursul celei de-a doua săptămâni.
...
Cititi continuarea articolului pe www.mediafax.ro