TETAROM


 

Ne gasiti pe Facebook.

Posturile TV ale companiei Intact Media nu vor mai putea fi recepționate de către abonații Focus Sat

În urma unor renegocieri de contract de redifuzare, compania Intact Media care deține posturile tv Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV, nu au căzut la nici un acord cu compania Focus Sat, astfel începând de joi, 6 februarie a.c., aceste posturi vor fi scoase din grila de programe.

Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Ca atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisa de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Pentru informarea corecta a pietei, Antena Group precizeaza ca oferta adresata de Focus Sat companiei noastre nu reflecta valoarea comerciala a posturilor TV detinute si nici cifrele de audienta care fac din divizia TV Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%.

Sumele de retransmisie negociate reprezinta o solicitare comerciala echilibrata, aplicabila politicii comerciale din piata de distributie, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piata.

Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator.