Transmisiuni LIVE

Cafe Society - invitata Cristina Grigore 

Povestea de marti de seara - invitata Balan Samfira

TETAROM


 

Ne gasiti pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, vineri, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk

 
Anunţul a fost făcut, marţi, de către purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi. "Viitorul Uniunii Europene este principalul subiect care se va afla pe agenda de discuţii a celor doi", a declarat purtătorul de cuvânt.
 
 
Donald Tusk va ajunge la Palatul Cotroceni la ora 11. După primirea şi fotografia oficială, Iohannis şi Tusk vor avea convorbiri tête-à-tête timp de 20 de minute, urmate de convorbiri oficiale.
 
În perioada 19-20 octombrie, preşedintele Klaus Iohannis se va afla la Bruxelles, unde va participa la reuniunea Consiliului European. Pe agenda acestei reuniuni se află subiecte precum migraţia, Europa digitală, chestiuni de securitate şi apărare, relaţii externe ale Uniunii Europene.
Precedentele întâlniri dintre Klaus Iohannis şi Donald Tusk au avut loc în luna septembrie. La mijlocul lunii trecute, cei doi au avut o scurtă întrevedere la New York, în marja Adunării Generale a ONU. Pe 29 septembrie, ambii oficiali au participat la reuniunea informală pe teme digitale de la Tallinn a Consiliului European.