Transmisiuni LIVE

Cafe Society - invitata Cristina Grigore 

Povestea de marti de seara - invitata Balan Samfira

TETAROM


 

Ne gasiti pe Facebook.

Premierul Mihai Tudose: Legea pensiilor e gata, ministrul Vasilescu face estimarea privind necesitățile legate de recalcularea a 5 milioane de dosare.

 
Premierul Mihai Tudose a declarat că Legea pensiilor este gata ca proiect, precizând că, în prezent, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, lucrează la o estimare tehnică privind logistica și perioada de procesare a celor cinci milioane de dosare de pensii.
 
"Da, este gata. Acum doamna ministru Vasilescu lucrează cu echipa domniei sale la o estimare tehnică, în cât timp se procesează, se pot procesa cele cinci milioane de dosare, ce nevoi tehnice mai sunt, ne mai trebuie calculatoare, ne mai trebuie oameni. Sunt cinci milioane de dosare, nu-și permite nimeni să greșească, altfel o luăm de la capăt, știți, cu greșelile de la recalculare care îngroșau coada, stătea câte un om de două-trei ori la coadă pentru așa ceva", a declarat Mihai Tudose, luni seară, la Antena 3.
 
Premierul a explicat că viitoarea lege a pensiilor este bună pentru că prevede "creșterea punctului de pensie, stingerea unor inechități".
...
Cititi mai multe pe www.agerpres.ro