Transmisiuni LIVE

Cafe Society - invitata Cristina Grigore 

Sa vorbim despre... Ocultism si Magie

TETAROM


 

Ne gasiti pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu: Economia a crescut cu 5,7% în primul trimestru; creșterea trebuie să fie resimțită de toți românii

 
Economia a crescut cu 5,7% în primul trimestru al anului 2017, față de aceeași perioadă din 2016, cu mult peste estimările inițiale, afirmă premierul Sorin Grindeanu, precizând că responsabilitatea Guvernului este ca această creștere să fie resimțită de toți românii.
"O veste extraordinară pentru România! Economia a crescut cu 5,7% în primul trimestru al lui 2017, față de aceeași perioadă din 2016, cu mult peste estimările inițiale! Responsabilitatea noastră este ca această creștere să fie resimțită de toți românii", a scris Grindeanu, marți, pe Facebook.
Produsul intern brut (PIB) a înregistrat o creștere cu 5,7% pe serie brută și cu 5,6% pe seria ajustată sezonier în primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similară din 2016, potrivit estimărilor 'semnal' publicate, marți, de Institutul Național de Statistică.
Conform sursei citate, Produsul intern brut în trimestrul I 2017 a fost, în termeni reali, mai mare cu 1,7% comparativ cu trimestrul IV din 2016.