Transmisiuni LIVE

 
 

 
 
 

Ne gasiti pe Facebook.

PSD CLUJ reactioneaza la acuzele Presedintelui CJ Alin Tise

PSD CLUJ reactioneaza la acuzele Presedintelui CJ Alin Tise

"Guvernul PSD prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală a alocat  
670,367,594 de lei pentru obiective de dezvoltare și modernizare ale 
județului, fonduri pe care GUVERNĂRILE DE DREAPTA AU FOST INCAPABILE SĂ 
LE TRIMITĂ CLUJULUI!

„Alin Tișe face un circ ieftin și se comportă ca un baron local 
autentic, trimițând alegații politice în numele Consiliului Județean 
Cluj, o instituție care trebuie să se ocupe de administrație, nu de 
politică! Faptul că este frustrat și că PNL Cluj, prin baronii săi 
locali, Sorin Apostu, Horea Uioreanu sau Radu Bica s-au remarcat mai 
mult prin scandaluri de corupție decât prin realizări administrative, 
trebuie să-i dea de gândit!

PNL Cluj nu a sprijinit în ultimii ani obiectivele județene și regionale 
ale Clujului, în perioada Guvernului Cioloș, Clujul fiind abandonat de 
orice investiție guvernamentală!

În loc să continue în minciună, îi solicit lui Alin Tișe să se întoarcă 
la problemele județului, cât despre alte acuzații politice, îi recomand 
un PSIHIATRU care să-i prescrie un tratament medicamentos pentru 
ameliorarea stării acestuia” a declarat deputatul Horia Nasra, 
președintele PSD Cluj.

 

TISE - Guvernul P.S.D. a transformat bugetul țării în bugetul P.S.D.


Intr-un comunicat de presa , Presedintele Consiliului Judetean Cluj ALIN TISE arata ca : "Guvernul P.S.D. a transformat bugetul țării în bugetul P.S.D."

 

"Guvernul PSD fură banii clujenilor și îi dă în județele roșii.

Guvernul PSD continuă să-i umilească pe clujeni 

Opriți această bătaie de joc la adresa muncii fiecărui clujean!

Bugetul tării nu este bugetul partidului-stat P.S.D.! 

Fiecare clujean prin taxe și impozite contribuie la bugetul statului.

Pixul d-nei Shhaideh, executanta d-lui Dragnea, a decis să fure acești bani și să-i dea după bunul plac în alte județe.

Voi solicita ministrului dezvoltării să aloce bani suplimentari județului Cluj pe măsura contribuției la bugetul de stat. Este inadmisibil ca județe precum Teleorman, Mehedinți, Olt Giurgiu și altele mult mai mici să primească mai mulți bani de la guvern! 

Este inadmisibil ca alocările să se decidă la partid de către P.S.D. ca un șantaj politic la adresa aleșilor locali de la alte partide!

Voi formula plângeri către toate instituțiile interne și internaționale cu privire la alocarea pe criterii politice, preferențiale, a banilor bugetului țării de către  P.S.D.

 

 

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ

ALIN TIȘE

 

Premierul Mihai Tudose, în vizită oficială în Republica Moldova

 
Mihai Tudose face, vineri, o vizită oficială în Moldova, unde va avea convorbiri cu primul-ministru Pavel Filip şi preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. În programul oficial al vizitei premierului nu este trecută o întrevedere cu preşedintele Igor Dodon, notează News.ro.
Este a doua destinație externă a premierului Tudose, de la învestire, după ce săptămâna trecută a fost la Bruxelles.
Vizita intervine într-un context tensionat la Chișinău, unde de câteva zile sunt proteste față de schimbarea sistemului electoral și introducerea unui sistem de vot mixt. Legea - care i-ar avantaja pe socialiști (partidul cu cei mai mulți deputați) - a fost votată în lectură definitivă joi de Parlament și promulgată imediat de președintele Dodon.
Mihai Tudose și Pavel Filip se vor întâlni la ora 10:00, la sediul Guvernului din Chişinău, pentru discuţii tête-à-tête, urmate de convorbiri în plenul celor două delegaţii guvernamentale. La ora 11:25, Mihai Tudose şi Pavel Filip vor susţine o conferinţă de presă comună, apoi Tudose va participa la ceremonia de donare a 96 de microbuze şcolare acordate de Guvernul României autorităţilor din Republica Moldova.
La ora 13:00, premierii român şi moldovean vor fi prezenţi la un dejun de lucru, după care Tudose se întâlneşte, de la ora 15:00, cu preşedintele Parlamentului Moldovei, Andrian Candu. 
Tudose nu are programată o întrevedere cu preşedintele pro-rus al Moldovei, Igor Dodon.
...
Cititi mai multe pe www.dugu24.ro
 

Guvern: A fost finalizat dosarul de candidatură pentru relocarea la București a Agenției Europene pentru Medicamente

 
Guvernul a finalizat dosarul de candidatură pentru relocarea de la Londra la București a Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), în contextul retragerii Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord din Uniunea Europeană, potrivit unui memorandum adoptat în ședința de joi.
"Relocarea la București a Agenției Europene pentru Medicamente reprezintă o oportunitate importantă pe care România ar putea să o valorifice. Atragerea unui sediu de agenție a Uniunii Europene ar contribui la creșterea rolului și vizibilității României ca stat membru. Avem o propunere viabilă, iar România deține o expertiză substanțială în sectorul medical. Vreau să evidențiez efortul susținut depus de către toți colegii care au lucrat pe acest dosar', a declarat premierul Mihai Tudose, conform unui comunicat transmis AGERPRES.
...
Cititi mai multe pe www.agerpres.ro

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Aviației: Onorăm contribuția militarilor și civililor care și-au pus destinele în slujba Aripilor Românești

 
Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj de Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, ocazie cu care a subliniat că exemplul de devotament și cutezanță al militarilor este un reper ''pentru noi și generațiile care vor veni''.
''Astăzi, 20 iulie 2017, de ziua Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, sărbătorim Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene și onorăm contribuția tuturor militarilor și civililor care și-au pus destinele în slujba Aripilor Românești. De la înființarea, în 1893, a primei aerostații a armatei noastre și până în prezent, la intrarea în dotare a avionului de luptă F-16, Forțele Aeriene au parcurs un drum lung al evoluției, marcat de pasiune, de vocația pionieratului, dar și de sacrificii. Cele două Războaie Mondiale au reprezentat probe de foc pentru Forțele Aeriene Române, care au îndeplinit sarcina apărării spațiului aerian românesc și a obiectivelor terestre și navale, civile și militare'', afirmă Iohannis, în mesajul transmis.
Totodată, șeful statului arată că participarea militarilor Forțelor Aeriene la misiuni complexe, sub egida NATO, ONU, OSCE și a Uniunii Europene, dovedește profesionalism și patriotism.
''Exemplul de devotament și cutezanță al acestor oameni minunați reprezintă un reper pentru noi și generațiile care vor veni. Tot astăzi îi cinstim pe toți deschizătorii de drumuri care, prin efortul lor creator, au contribuit la dezvoltarea aviației și a științei aeronautice românești și mondiale — personalități remarcabile, precum Aurel Vlaicu, Traian Vuia, Henri Coandă, Elie Carafoli și Hermann Oberth. Îi sărbătorim, de asemenea, pe cei din aviația civilă de transport și din cea utilitară, dar și pe împătimiții aviației sportive, care prin activitatea lor contribuie la dezvoltarea economiei și la promovarea sportului românesc'', spune președintele Iohannis.
El le mulțumește tuturor aviatorilor militari sau civili, care participă la misiuni de salvare-evacuare și la alte intervenții de urgență, pentru modul exemplar în care își fac datoria.
''Îmi exprim admirația și recunoștința față de dragostea de zbor și abnegația cu care exercitați această profesie de credință, fără să țineți cont de restricțiile și sacrificiile inerente. Vă încurajez să perseverați în a vă pregăti și a vă antrena, pentru a menține cele mai înalte standarde de profesionalism. Vă asigur de întreaga mea prețuire, vă doresc multă sănătate și vă felicit pentru modul remarcabil în care vă îndepliniți misiunile! La mulți ani și cer senin!'', a fost mesajul șefului statului.