Transmisiuni LIVE

Cafe Society - invitata Cristina Grigore 

Sa vorbim despre... Ocultism si Magie

TETAROM


 

Ne gasiti pe Facebook.

40 de autobuze articulate vor fi achiziționate din banii Primăriei Cluj-Napoca

Primul punct de pe ordinea de zi a ședinței ordinare din Consiliul Județean naște aprigi discuții între puterea și opoziția din Primăria Cluj-Napoca.

UPDATE

Proiectul de Hotărâre a Consiliului Local Cluj-Napoca a trecut cu 14 voturi pentru și 11 împotrivă, astfel Primăria Cluj-Napoca va aloca 50 milioane de lei (fără TVA) din fondul primăriei pentru cumpărarea a 40 de autobuze articulate.

Proiectul de Hotărâre a Consiliului Local Cluj-Napoca care prevede cumpărarea a 40 de autobuze articulate în valoare de 51 milioane de lei din bugetul primăriei, este dezbătut de aproximativ o oră, timp în care puterea și opoziția își aruncă replici aprinse fără a vota proiectul de hotărâre.

Hotărârea Consiliului Local prevede alocarea sumei 62.892.800 de lei (cu T.V.A.) din bugetul local pentru achiziționarea a 40 de autobuze articulate în vederea modernizării parcului de transport public de călători existent în dotarea Companiei de Transport Public S.A. Cluj (fostul RATUC), pentru asigurarea unor condiții de transport civilizat pentru cetățenii municipiului Cluj-Napoca.