Transmisiuni LIVE

Sa vorbim despre Rai, Iad si perspectiva autentica asupra lor 

Impreuna pentru o inima noua - 18 septembrie 2017

 

TETAROM


 

Ne gasiti pe Facebook.

Consiliul Judetean Cluj a "bagat" la prima strigare 76.296,13 lei in MONITORUL de Cluj in anul 2016 !

Consiliul Judetean Cluj a "bagat" la prima strigare 76.296,13 lei in MONITORUL de Cluj in 2016!

Noi am cerut sa vedem ce sume a primit Monitorul de Cluj de  la Consiliul Judetean Cluj in ultimii ani! N-am primit toate raspunsurile, ba doua entitati ne aratau ca ne vor trimite peste 30 de zile raspunsul!

Se tot plang cei doi reporteri  de la Monitorul de Cluj - unul director, ca sunt subfinantati, si am vrut sa vedem daca "apa se scumpeste", iar ei n-au bani si am vrut sa vedem daca ajung bani publici la ei  de la "apa de robinet"!

EI, gura pacatosului adevarat graieste! Paul Niculescu , directorul de la Monitorul de Cluj-fratele fostului europarlamentar PDL Rares Niculesu, arata "la prima strigare" cati bani a primit anul trecut de la CJ-ul lui "TISE"  !iata suma: 76.296,13 lei (saptezecisisasemii douasutenouazecisi sase lei, 13 bani)-suma publicată în Monitorul de Cluj -vezi poza

Asa sa-l tot injuri pe Tise!?!

Noi n-am vrut sa publicam  (nu aveam informatiile complete) nimic, din respect pentru entitatile din Consiliul Judetean, dar asa, vom aduna si Clujana si ...  celelalte entitati la suma spusa de Niculescu  ca a "robinetat" CJ-ul in 2016!

foto - din articolul din Monitorul de Cluj

Noi am cerut prin 544/2001 informatii de la Consiliul Judetean si doream sa ne oprim... dar acum vom cere si Primariei Cluj-Napoca precum si de la alte primarii si DECONCENTRATE !

Sa vezi atunci sume!